A nice sabbatical

For the last 5 months, I (that is, S. Kelly) have had the opportunity to spend the semester in Atlanta, GA for a research leave.  This sabbatical is awarded to College of Wooster faculty every couple years to allow faculty to develop new research projects, make new professional contacts, learn new techniques, and just get completely immersed in their field of study for a couple months.  It's an amazing opportunity that I am so excited to participate in.  I've gotten the chance to meet and work with some amazing researchers at Emory University, attend (and give a talk at!) the 58th Annual Drosophila Meeting in San Diego, give a seminar for graduate students and postdocs at The University of Louisville, and work on a new paper that will hopefully get published soon.  In addition, I had the chance to make it back to Wooster recently for graduation.  It was so fun to see all the graduating seniors. Hopefully, I'll have some pictures to post soon of graduation. 

In the mean time I do have some new pictures of Williams Hall of Life Sciences (i.e. the new science building). 

A picture of the new "cafe" on the middle floor with the balcony on the third floor above.  Our new lab will be on the third floor right behind this balcony. 

A picture of the new "cafe" on the middle floor with the balcony on the third floor above.  Our new lab will be on the third floor right behind this balcony. 

Here is the bare bones of the new lab space.  That room in the back of the picture will be part of a shared lab space with the Sirot and Lynn labs.  You are looking through the "write-up" space where most IS students will get their own desk in a space adjacent to the lab.  This is sort of similar to the current IS write up spaces in some labs in Severence. 

Here is the bare bones of the new lab space.  That room in the back of the picture will be part of a shared lab space with the Sirot and Lynn labs.  You are looking through the "write-up" space where most IS students will get their own desk in a space adjacent to the lab.  This is sort of similar to the current IS write up spaces in some labs in Severence. 

Here is the skylight immediately over the stairwell right outside the new lab.  This will hopefully allow for a good amount of natural light into the lab space.  This is looking south towards Pine Street and is at about a 90° angle from the previous picture above. 

Here is the skylight immediately over the stairwell right outside the new lab.  This will hopefully allow for a good amount of natural light into the lab space.  This is looking south towards Pine Street and is at about a 90° angle from the previous picture above.